Cybercriminelen richten zich op u privé en op het werk. Wij ook.

McAfee is wereldwijd een van de meest toonaangevende onafhankelijke bedrijven op het gebied van cybersecurity. Samen staan we sterk. Vanuit die gedachte maakt McAfee oplossingen voor consumenten en bedrijven om de wereld veiliger te maken. Door oplossingen te ontwikkelen die samenwerken met de producten van anderen, helpt McAfee bedrijven bij het inrichten van cyberomgevingen die werkelijk geïntegreerd zijn en waar detectie van, bescherming tegen en oplossing van bedreigingen onmiddellijk en in samenwerking gebeurt. Door consumenten op al hun apparaten bescherming te bieden, beveiligt McAfee hun digitale levensstijl zowel thuis als daarbuiten. Door samen te werken met andere spelers in de security-sector, gaat McAfee voorop in de strijd tegen cybercriminelen. We geloven dat iedereen ervan profiteert als we onze krachten bundelen.

Over McAfee

In april 2017 is McAfee een onafhankelijk cybersecuritybedrijf geworden. Lees de brief van CEO Chris Young over de aankondiging. De security-technologieën van McAfee worden ondersteund door een bekroond onderzoeksteam dat gebruikmaakt van een unieke, voorspellende functionaliteit op basis van McAfee

De producten en oplossingen van McAfee omvatten de volgende categorieën:

De security-services van McAfee zijn de meest eenvoudige en effectieve oplossing voor consumenten wereldwijd om hun gegevens en identiteit te beschermen terwijl ze hun digitale leven leiden op hun verbonden apparaten. In de afgelopen 30 jaar heeft McAfee een krachtig en uitgebreid GTI-netwerk (Global Threat Intelligence) opgebouwd, dat constant gegevens over bedreigingen verzamelt en analyseert van meer dan 260 miljoen endpoints wereldwijd. Ons bekroonde aanbod bestaat onder meer uit:

• McAfee Total Protection: Onze meest geavanceerde online-security voor pc's, Macs, smartphones en tablets omvat anti-virus, anti-malware, internet-security, firewall, anti-spam, ouderlijk toezicht en wachtwoordbeheer. De nieuwe antimalware-engine van McAfee combineert automatische leertechnieken en op gedrag gebaseerde beveiliging als bescherming tegen ransomware en zero-day malwareaanvallen. Inclusief onze Virus Protection Pledge - 100% garantie: virussen verwijderd of u krijgt uw geld terug. Haal nu een gratis proefversie op.
  • McAfee Mobile Security: Nog meer security en kracht voor uw Android-telefoons en -tablets.
  • True Key™ by McAfee: Geavanceerd wachtwoordbeheer in combinatie met multifactorverificatie.
  • McAfee WebAdvisor: Een gratis service die voorkomt dat u op riskante websites klikt, zodat u veilig online kunt surfen en shoppen.

De oplossingen van McAfee bieden het meest uitgebreide inzicht in bedreigingen en het hoogste niveau van antimalwarebeveiliging, inclusief uitgebreide systeem- en endpointbeveiliging, netwerk-security, cloud-security, database-security, endpoint-detectie en –reactie en gegevensbeveiliging. Onze complete security-oplossingen bieden behalve antivirussoftware en antimalwarebeveiliging ook server-security, SIEM en inbraakpreventiesystemen (IPS). Onze oplossingen, die worden ondersteund door McAfee Global Threat Intelligence, helpen bedrijven meer inzicht te krijgen in hun eigen security-status. Hierdoor kunnen ze met een gerust hart gebruikmaken van virtualisatie, cloudservices en mobiele toestellen, omdat ze weten dat kritieke bedrijfsmiddelen en gevoelige gegevens goed beschermd zijn en veel sneller op incidenten kan worden gereageerd.

Onze toonaangevende security-producten zijn:
  • McAfee Endpoint Threat Defense and Response: Combineert automatische leertechnieken en op gedrag gebaseerde beveiliging met endpointdetectie en reactiemogelijkheden.
  • McAfee Complete Endpoint Threat Protection: Geavanceerde endpoint-security met anti-virus, anti-spam, anti-malware, apparaatbeheer, web-security en firewall. Deze oplossing werkt op Windows-systemen, Macs en Linux-systemen.
  • McAfee SIEM: McAfee SIEM-oplossingen verzamelen gegevens van events, bedreigingen en risico's, en bieden op basis daarvan realtime inzicht in alle security-activiteiten om het compliancebeheer te verbeteren en sneller te kunnen reageren op incidenten.
  • McAfee Threat Intelligence Exchange: Krijg direct inzicht in de aanwezigheid van geavanceerde, gerichte aanvallen en optimaliseer de detectie van bedreigingen door te zorgen dat de tijd tussen het ontdekken van malware en het stoppen hiervan geen dagen, weken of zelfs maanden duurt, maar slechts enkele milliseconden.
  • McAfee Network Security Platform (IPS): Ons inbraakpreventiesysteem is het beste in zijn klasse. Het biedt realtime bescherming tegen bekende, zero-day, DoS- (Denial-of-Service), DDoS- (Distributed Denial-of-Service), SYN flood- en versleutelde aanvallen.